1 op 1 Workshop PortretfotografieWil jij jezelf verbreden op het gebied van portretfotografie, het werken met een model, dag- en studiolicht én het nabewerken in Lightroom en Photoshop? Dan is de workshop 'Portretfotografie en nabewerking' zeker iets voor jou!

Tijdens deze inspirerende dag die plaatsvindt in mijn studio in Meppel laat ik je stap voor stap zien hoe mijn portretten tot stand komen. Alle belangrijke aspecten waaronder werken met het model, gebruik van dag- en studiolicht én nabewerking komen ruimschoots aan bod.

Uiteraard ga je zelf ook aan het werk met het aanwezige model en leer ik je in de praktijk hoe je jouw fotografie naar een hoger niveau kunt tillen.

In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met de nabewerking van de eerder gemaakte foto's. Je leert onder andere de basics van Lightroom en ik laat je zien hoe ik in Photoshop tot mijn edits kom en welke retoucheertechnieken ik gebruik.

Programma ochtendworkshop
10:00 uur Welkom & ontvangst
10:15 uur Shooten met daglicht en studiolicht
12:00 uur Lunch
12:30 uur Editen
14:30 uur Einde

Wat heb je nodig
Spiegelreflex- of systeemcamera met handmatige stand
Laptop met daarop Photoshop en Lightroom
Je hebt kennis van de begrippen diafragma, sluitertijd en iso en weet deze op je camera te vinden
Je hebt enige ervaring met Photoshop (basisbegrippen- en handelingen) en Lightroom (importeren foto's)

Praktische informatie
Locatie: Fotostudio Anne Weidinger, Industrieweg 5 in Meppel
Kosten: € 399,- excl. BTW. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen

Aanmelden en betaling
Je kunt je aanmelden voor de workshop door het formulier hieronder in te vullen. Betaling vindt vooraf plaats. Je ontvangt een week voor aanvang per e-mail een factuur die per iDEAL kan worden voldaan.


Aanmelden


Gewenste datum
zondag 11 juli VOL
zondag 25 juli VOL
zaterdag 4 september VOL